Mottagningen

Vi har tillgång till direktdigital röntgen, ett ultraljud med god prestanda och ett nytt endoskop för luftvägsendoskopi. På tandsidan har vi bra förutsättningar att göra en god undersökning med tvångsspilta, en enklare intraoralkamera och bra belysning. Vi har utrustning för att tillverka IRAP och har erfarenhet av Articell Forte, ett nytillkommet preparat med stamceller för intraartikulärt bruk.

Vi har ett samarbete med equiterapeut Eva Cavell som har en sjuksköterskeutbildning i grunden och har mångårig erfarenhet som equiterapeut. Även hon har en gedigen förankring i sporten.

Hos oss är alla välkomna, från sällskapsponny till svårklasshäst.

Hitta hit

Kliniken är belägen i magasinsbyggnaden intill ridbanan på Torreberga gård med besöksadress Torrebergavägen 71-0.

Man kör av väg 108 mot Nevishög och svänger sedan direkt vänster på grusväg mot Torreberga gård. Följ grusvägen och kör in på gården, passera mangårdsbyggnaden så hittar du klinikens parkering på höger sida. Observera att många kartprogram leder in er på små markvägar, följ dem inte blint.

Om Helena

Helena är veterinär sedan 2001 och utbildad i Uppsala. Efter examen arbetade hon en period som distriktsveterinär och har därefter arbetat med sporthästmedicin, först hos Jonas Tornell, sedan på Jägersro hästklinik och nu i egen regi.

Kontakta oss